Ortak Ödeme Sayfası


Günümüzde artık birçok firma internet üzerinden satış yapıyor, yapmak istiyor. Bu firmalar güvenilir aracılarla çalışıp mallarını satmak istiyorlar. Bu aracılar örneğin, gittigidiyor, trendyol gibi global firmalar. Fakat bu büyük firmalar lojistik ve personeli maliyetinden ötürü % 2 ila 40 arasında masraf alabiliyor. Bu nedenle müşteri ürününe ya bu oranda zam yapmak yada bu oranda indirim yapmak zorunda kalıyor. Her 2 şekilde de potansiyel kayıplar yaşanması söz konusu olabiliyor.

Bu nedenle birçok banka bu soruna kendi içinde bir çözüm buldu. Sitelere, ssl sertifikası, sabit ip, güvenilir site, uzak mesafe sözleşmesi, gizlilik gibi birçok hizmeti şart koştu.

Bu şartların arasında kredi kartı bilgilerini saklamak, müşteri güvenliğini sağlamak gibi zor ve meşakkatli işlerde var. Bu bilgilerin güvenliğini sağlamak hem pahalı hemde kullanıcı için bilmediği bir denizde yüzmek gibi bir şey. Bu nedenle tüm bankalar ortak ödeme sayfası çıkararark tüm bu sorunları ortadan kaldırdı.

Müşteri ödeme yapacağı yani kart bilgilerini gireceği zaman direk olarak bankanın ortak ödeme sayfasına yönlendirerek;

• kart bilgisi girme,
• bu bilgilerin güvenliğini sağlamak,
• 3D onayı almak,
• cep telefonu ile sms onayı alma

gibi işlemler bankanın kendi sayfası üzerinde yapılmaya başlandı. Böylelikle hem biz ajanslar hemde müşteriler rahatlamış oldu. Kimse kart bilgisi istemiyor ve güvenlik sorunu yaşamıyordu. Ödeme işlemi tamamlandıktan sonra yine kullanıcıyı müşterinin onay sayfasına göndererek mesele çözülmüş oldu. Sizde ortak ödeme nedir, komisyon ödemeden nasıl tahsilat yaparım, sanal pos kurarak kolayca e-ticarete nasıl geçerim diye soruyorsanız. Çözümü çok kolay ve de çok ucuz. Hızlıca bize alo deyin veya whatsapp destek hattından yardım isteyin. Sizi yerinizde ziyaret ederek yardımcı olalım.

Sanal POS Entegrasyonu Nedir?

E-Ticaret siteleri müşterilerinden kartla internet üzerinden ödeme almak için bir Sanal POS altyapısına sahip olmalıdır. E-ticaret Sanal POS entegrasyonu, e-ticaret sitelerinin Sanal POS sistemleriyle iletişimde olup kartlardan çekim yapmalarını sağlayan sistemleri siteleri için kullanmayı sağlar.

Tüketicilerin alışveriş alışkanlıkları değiştikçe
kredi kartıyla yapılan online alışverişlerin sayısı da sürekli artıyor. Siz de ürün ve hizmetlerinizi e-ticaret sitenizden sanal POS kullanarak müşterilerinize ideal bir alışveriş deneyimi sunabilir ve tahsilatlarınızı daha güvenli şekilde yapabilirsiniz.

Komisyon Ödemeyin

Sizde hemen bir Mormedya Uzmanı ile iletişime geçin E-Ticaret sitenizi hemen oluşturun. Sanal pazarlara %40'a varan komisyon ödemeyin. Aracı firmalara tahsilatlarınızı yaptırıp 28 gün beklemeyin. Aracı firmalara paranızın % 2.5 komisyon vermeyin. Nasıl mı? Hemen ortak ödeme sayfamızı inceleyin.

Sanal POS başvuru süreci ve başvuru öncesi dikkat etmeniz gerekenler

1. SSL Sertifikası: İşletmenizin web sitesindeki SSL sertifikası (ödemede kullanılan şifreleme sistemi), üyelik sözleşmesi, satış sözleşmesi, mesafeli satış sözleşmesi, iade ve iptal prosedürü kontrol edilecektir. Bu metin ve sözleşmeleri önceden hazırlamalısınız.

2. Gerekli Evraklar: Banka başvurusundan önce satacağınız ürünlerin bir bölümünü siteye yerleştirmelisiniz. Ardından bankanıza vergi levhası, imza sirküleri, varsa bir ortaklık sözleşmesi ve nüfus cüzdanı örneği ile sanal POS başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunuz kabul edilirse size verilecek kodları sitenize entegre edebilir ya da bu işlemi yapmaları için profesyonel yazılımcılarla çalışabilirsiniz. Bankanızın size güven duyması için geçmiş kredibilite raporlarınızı ve cirolarınızı da sunmanız sizin için bir artı olacaktır.